O nama

Dječji svijet je maloprodajni raj za roditelje i djecu. Smještena u Grudama, naša trgovina je počela sa radom 2020. godine sa željom da pružimo roditeljima i njihovoj djeci najbolje proizvode na tržištu.

Djeca su naša budućnost i zato smo jako ponosni na našu raznovrsnu ponudu. Kao roditelji, znamo da tražite samo najbolje za svoje dijete, stoga smo se potrudili ponuditi širok raspon proizvoda od vrhunskih brendova po pristupačnim cijenama.

Naš asortiman uključuje odjeću, obuću, igračke, kolica, nosiljke, krevetiće i još mnogo toga. Svi naši proizvodi se temelje na najvišim standardima kvalitete i sigurnosti, tako da se možete u potpunosti opustiti i uživati u kupovini.

Naš tim uvijek je spreman pomoći s bilo kakvim pitanjima ili prigovorima, te će se truditi učiniti vaše iskustvo kupovine što ugodnijim.

U našoj trgovini cijenimo vaše vrijeme i novac, stoga se trudimo ponuditi brzu i učinkovitu uslugu dostave, plaćanje se vrši isključivo pouzećem..

Ako tražite najbolju trgovinu za kupovinu i uslugu za vaše dijete, Baby Shop je pravo mjesto za vas. Vjerujemo da ćete se vi i vaše dijete osjećati kao kod kuće kod nas!