CHEESE STACK GAME

CHEESE STACK GAME

9.90KM

Gladni miševi cvile kad vide komadiće sira pa je vrijeme da im pomognete sagraditi savršenu kulu od sira. Cheese Stack je zabavna igra za djecu predškolske dobi s elementom igre pretvaranja dok miševi Pip i Squeak pokušavaju balansirati! Uz 3 opcije za igru, djeca se mogu izmjenjivati u balansiranju klinova sira na Pipovoj glavi, skupljajući i dodajući komade koji vam padnu dok ste na redu u svoju zalihu. Ili držite Pip i Squeak zajedno sa sirom između njih dok pokušavate “držati zajedno”, da tako kažem. Treća opcija je suradnja dok djeca rade zajedno kako bi izgradila luk od sira između dva miša i postavila ga uspravno! Pažljivo slaganje i balansiranje razvija fine motoričke sposobnosti dok kooperativna igra poboljšava društvene jezične vještine. Djeca uče planirati, modificirati i verbalno pregovarati dok rade na izradi luka i zatim ga postavljaju – sve su to važne vještine za učenje u učionici. Zabavan rođendanski poklon ili punilo za božićne čarape.

Što je u kutiji?

Dva plastična miša
20 komada sira
Naljepnice
Potpune upute

Besplatna dostava na nesnižene artikle u iznosu od 100km
100% sigurna kupovina
Dostava u roku od 1 do 2 radna dana
Plaćanje prilikom preuzimanja
BESPLATNA DOSTAVA na nesnižene artikle U IZNOSU OD 100 KM
100% sigurna kupovina
Dostava u roku od 1 do dva radna dana
Plaćanje prilikom preuzimanja

Najčešće postavljana pitanja

Imate li u ponudi poklon kartice?

Da, mi imamo u ponudi poklon kartice. Poklon kartice su savršena opcija za one koji žele pokloniti nešto posebno nekome, bez obzira na to jesu li sigurni što točno ta osoba želi.

Mogu li narudžbu poslati kao dar?

Da, moguće je poslati kupljene artikle kao dar na željenu adresu.

Ukoliko želite poslati kupljeni proizvod kao dar, prilikom narudžbe možete odabrati opciju dostave na drugu adresu.

To znači da će se proizvod dostaviti na adresu koju unesete kao adresu primatelja, umjesto na vašu adresu.

Osim toga, također možete dodati i poruku za primatelja kako bi proizvod došao s osobnim notom. Ukoliko imate bilo kakva pitanja o ovom procesu, slobodno se obratite našem korisničkom servisu, rado ćemo pomoći.

Vršite li povrat ili zamjenu?

Da, mi vršimo povrat i zamjenu neodgovarajućeg artikla. Ukoliko niste zadovoljni proizvodom koji ste kupili ili ako artikl nije u skladu sa onim što ste očekivali, možete ga vratiti ili zamijeniti u roku od 14 dana od datuma isporuke. Prije nego što vratite ili zamijenite proizvod, molimo Vas da se obratite našem korisničkom servisu kako biste dobili upute o tome kako postupiti.

Obično, proizvod mora biti vraćen u ispravnom stanju, s originalnom ambalažom i etiketama, bez tragova korištenja i s potvrdom o kupnji. Ukoliko proizvod nije u ispravnom stanju ili ako se ne vraća u roku od 14 dana, mi nećemo prihvatiti povrat ili zamjenu.

Nudite li besplatno pakiranje?

Naravno! Radujemo se vašoj narudžbi i želimo da vaša iskustva sa našim web shopom budu što ugodnija.

Stoga vam rado pružamo besplatno pakiranje uz narudžbu kada to naglasite prilikom izvršenja narudžbe.

Otvorite razgovor :)
1
Trebate li pomoć?
Scan the code
Ovaj CHEESE STACK GAME može biti vaš za samo 9.90KM!
Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno nam se obratite!