MOMI LAMMIS PODLOGA ZA IGRU

Top ponuda

MOMI LAMMIS PODLOGA ZA IGRU

85.00KM

MoMi LAMMIS je jedinstvena 3-u-1 prostirka!
Sigurno vas je privukao njegov prekrasan, bajkovit uzorak. Osim svoje moderne privlačnosti, također ima mnoge praktične karakteristike:
3-u-1 funkcija – prostirka, igralište, bazen s lopticama, podloga za fotografije;
Debeli termoizolacijski sloj;
4 viseće igračke;
20 loptica u nježnim bojama;
Sukladan je europskom standardu sigurnosnih zahtjeva za igračke EN 71;
Savršen set za prvi poklon!

Obrazovna prostirka siguran je prostor za igru. MoMi LAMMIS je atraktivno igralište za bebe. Ima bajkoviti uzorak i 4 različite igračke koje se mogu skidati. Prostirka je ograđena mrežastom barijerom kako bi se poboljšala sigurnost bebe i omogućilo vam da bebu koja puže ostavite samu neko vrijeme bez brige da će istraživati stan.

Edukativna prostirka podržava vizualnu koordinaciju, dok šarene igračke obješene na lukove MoMi LAMMIS prostirke privlače poglede vaše znatiželjne bebe, potičući njihov razvoj. Nježne boje pomažu djetetu da se usredotoči na odabrani komad. MoMi LAMMIS ima 4 različite igračke.

Edukativna prostirka podržava razvoj fine i grube motorike – To znači da igračke na prostirci trebaju biti razmaknute što je više moguće kako bi se dijete potaknulo na dohvat, hvatanje i kretanje. Igračke MoMi LAMMIS prostirke obješene su sa svake strane, potičući bebu na kretanje. Također su raznoliki, kako bi ih natjerali da isprobaju neke nove podražaje nakon što su se neko vrijeme igrali jednom igračkom. Šuškanje i škripanje igračaka potaknut će vaše dijete da koristi ruke.
Zahvaljujući funkciji bazena s lopticama, MoMi LAMMIS edukativna prostirka nudi mnogo zabave vašoj bebi.
Edukativna prostirka MoMi LAMMIS je prekrasno 4-u-1 rješenje! Ne dobivate samo obrazovnu prostirku, već i ogradicu, bazen s lopticama i podlogu za fotografije!
• Obrazovna prostirka ima debelu termoizolacionu tkaninu, zahvaljujući kojoj vašoj bebi neće biti samo udobno, već i toplo! Različite igračke pomoći će vam da razvijete njihove vještine i potaknete osjetila.

• Bazen s lopticama će bebi ponuditi puno zabave. To će podlogu učiniti privlačnom i za starije dijete. U kompletu dolazi 20 loptica u nježnim bojama.
• Zahvaljujući podlozi za fotografije, možete redovito snimati razvoj svoje bebe. Fotografije snimljene na ovoj prostirci pomoći će vam da primijetite koliko brzo rastu.

MoMi LAMMIS je prekrasan poklon za svaku

Besplatna dostava na nesnižene artikle u iznosu od 100km
100% sigurna kupovina
Dostava u roku od 1 do 2 radna dana
Plaćanje prilikom preuzimanja
BESPLATNA DOSTAVA na nesnižene artikle U IZNOSU OD 100 KM
100% sigurna kupovina
Dostava u roku od 1 do dva radna dana
Plaćanje prilikom preuzimanja

Najčešće postavljana pitanja

Imate li u ponudi poklon kartice?

Da, mi imamo u ponudi poklon kartice. Poklon kartice su savršena opcija za one koji žele pokloniti nešto posebno nekome, bez obzira na to jesu li sigurni što točno ta osoba želi.

Mogu li narudžbu poslati kao dar?

Da, moguće je poslati kupljene artikle kao dar na željenu adresu.

Ukoliko želite poslati kupljeni proizvod kao dar, prilikom narudžbe možete odabrati opciju dostave na drugu adresu.

To znači da će se proizvod dostaviti na adresu koju unesete kao adresu primatelja, umjesto na vašu adresu.

Osim toga, također možete dodati i poruku za primatelja kako bi proizvod došao s osobnim notom. Ukoliko imate bilo kakva pitanja o ovom procesu, slobodno se obratite našem korisničkom servisu, rado ćemo pomoći.

Vršite li povrat ili zamjenu?

Da, mi vršimo povrat i zamjenu neodgovarajućeg artikla. Ukoliko niste zadovoljni proizvodom koji ste kupili ili ako artikl nije u skladu sa onim što ste očekivali, možete ga vratiti ili zamijeniti u roku od 14 dana od datuma isporuke. Prije nego što vratite ili zamijenite proizvod, molimo Vas da se obratite našem korisničkom servisu kako biste dobili upute o tome kako postupiti.

Obično, proizvod mora biti vraćen u ispravnom stanju, s originalnom ambalažom i etiketama, bez tragova korištenja i s potvrdom o kupnji. Ukoliko proizvod nije u ispravnom stanju ili ako se ne vraća u roku od 14 dana, mi nećemo prihvatiti povrat ili zamjenu.

Nudite li besplatno pakiranje?

Naravno! Radujemo se vašoj narudžbi i želimo da vaša iskustva sa našim web shopom budu što ugodnija.

Stoga vam rado pružamo besplatno pakiranje uz narudžbu kada to naglasite prilikom izvršenja narudžbe.

Otvorite razgovor :)
1
Trebate li pomoć?
Scan the code
Ovaj MOMI LAMMIS PODLOGA ZA IGRU može biti vaš za samo 85.00KM!
Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno nam se obratite!