PODLOGA ZA KUPANJE

PODLOGA ZA KUPANJE

19.95KM
12.95KM

Jastuk za kupanje je proizvod koji će vam pružiti udobnost i sigurnost tokom kupanja vaše bebe. Sa svojim dizajnom koji ne klizi, ovaj jastuk može se koristiti u bebi kadici ili odrasloj kadi kako bi pružio vašem djetetu udobnost koja im je potrebna.

Dodatna stabilnost jastuka osigurana je kopčama koje se nalaze sa svake strane jastuka. Na taj način, vaše dijete će biti čvrsto i sigurno smješteno tokom kupanja, bez straha od klizanja.

Ovaj jastuk pruža vašem djetetu osjećaj sigurnosti, jer je dizajniran bez oštrih uglova, imitirajući majčin zagrljaj. Vaša beba se neće lako uznemiravati tokom kupanja.

Jastuk je također naučno dizajniran kako bi zadovoljio potrebe vaše bebe iz različitih smjerova. Dizajniran je sa različitim visinama kako bi štitio kičmu, sprječavao klizanje djeteta i podizao glavu kako bi se spriječilo gušenje vodom.

Ovaj jastuk za kupanje izrađen je od visokokvalitetnog materijala sa preciznim obradama, što ga čini izdržljivim i sigurnim za vaše dijete.

Uz to, naš jastuk za kupanje je jednostavan za korištenje i održavanje. Samo ga stavite u odgovarajuću veličinu kade i uživajte u sigurnom i udobnom kupanju vaše bebe.

Naručite jastuk za kupanje i pružite svom djetetu udobnost, sigurnost i nezaboravno iskustvo tokom kupanja. Ne propustite ovu priliku da se pobrinete za svoje dijete na najbolji mogući način

Besplatna dostava na nesnižene artikle u iznosu od 100km
100% sigurna kupovina
Dostava u roku od 1 do 2 radna dana
Plaćanje prilikom preuzimanja
BESPLATNA DOSTAVA na nesnižene artikle U IZNOSU OD 100 KM
100% sigurna kupovina
Dostava u roku od 1 do dva radna dana
Plaćanje prilikom preuzimanja

Najčešće postavljana pitanja

Imate li u ponudi poklon kartice?

Da, mi imamo u ponudi poklon kartice. Poklon kartice su savršena opcija za one koji žele pokloniti nešto posebno nekome, bez obzira na to jesu li sigurni što točno ta osoba želi.

Mogu li narudžbu poslati kao dar?

Da, moguće je poslati kupljene artikle kao dar na željenu adresu.

Ukoliko želite poslati kupljeni proizvod kao dar, prilikom narudžbe možete odabrati opciju dostave na drugu adresu.

To znači da će se proizvod dostaviti na adresu koju unesete kao adresu primatelja, umjesto na vašu adresu.

Osim toga, također možete dodati i poruku za primatelja kako bi proizvod došao s osobnim notom. Ukoliko imate bilo kakva pitanja o ovom procesu, slobodno se obratite našem korisničkom servisu, rado ćemo pomoći.

Vršite li povrat ili zamjenu?

Da, mi vršimo povrat i zamjenu neodgovarajućeg artikla. Ukoliko niste zadovoljni proizvodom koji ste kupili ili ako artikl nije u skladu sa onim što ste očekivali, možete ga vratiti ili zamijeniti u roku od 14 dana od datuma isporuke. Prije nego što vratite ili zamijenite proizvod, molimo Vas da se obratite našem korisničkom servisu kako biste dobili upute o tome kako postupiti.

Obično, proizvod mora biti vraćen u ispravnom stanju, s originalnom ambalažom i etiketama, bez tragova korištenja i s potvrdom o kupnji. Ukoliko proizvod nije u ispravnom stanju ili ako se ne vraća u roku od 14 dana, mi nećemo prihvatiti povrat ili zamjenu.

Nudite li besplatno pakiranje?

Naravno! Radujemo se vašoj narudžbi i želimo da vaša iskustva sa našim web shopom budu što ugodnija.

Stoga vam rado pružamo besplatno pakiranje uz narudžbu kada to naglasite prilikom izvršenja narudžbe.

Otvorite razgovor :)
1
Trebate li pomoć?
Scan the code
Uštedite -35%!