DRVENA IGRA BALANSIRANJE SLONA

DRVENA IGRA BALANSIRANJE SLONA

33.30KM

Balancing Elephant” iz Vige zanimljiva je igra 2 u 1, idealna za poklon svakoj bebi. U početku za najmlađe kao igračka koja će razvijati koordinaciju oko-ruka, te razvijati sposobnost logičkog razmišljanja. Omogućit će veselu zabavu kako u većem društvu tako i samostalno. Kada naša beba postane Bow, služit će kao igra, podučavajući zakone fizike, upravljanje, igranje u grupi i suočavanje s neuspjesima. Igra sadrži bazu za balansiranje – u obliku slona, ​​24 koluta u 3 veličine i 6 različitih boja te kockicu za igru.

Cjelina je izrađena od bukovog drva i obojana netoksičnim bojama živih boja koje će privlačiti poglede i poticati vas na igru ​​i pritom pružiti puno zabave.

Prioritet nam je sigurnost djece i najviša kvaliteta igračaka, stoga brinemo da boje kojima bojamo naše igračke nisu otrovne i zadovoljavaju sigurnosne standarde .

Besplatna dostava na nesnižene artikle u iznosu od 100km
100% sigurna kupovina
Dostava u roku od 1 do 2 radna dana
Plaćanje prilikom preuzimanja
BESPLATNA DOSTAVA na nesnižene artikle U IZNOSU OD 100 KM
100% sigurna kupovina
Dostava u roku od 1 do dva radna dana
Plaćanje prilikom preuzimanja

Najčešće postavljana pitanja

Imate li u ponudi poklon kartice?

Da, mi imamo u ponudi poklon kartice. Poklon kartice su savršena opcija za one koji žele pokloniti nešto posebno nekome, bez obzira na to jesu li sigurni što točno ta osoba želi.

Mogu li narudžbu poslati kao dar?

Da, moguće je poslati kupljene artikle kao dar na željenu adresu.

Ukoliko želite poslati kupljeni proizvod kao dar, prilikom narudžbe možete odabrati opciju dostave na drugu adresu.

To znači da će se proizvod dostaviti na adresu koju unesete kao adresu primatelja, umjesto na vašu adresu.

Osim toga, također možete dodati i poruku za primatelja kako bi proizvod došao s osobnim notom. Ukoliko imate bilo kakva pitanja o ovom procesu, slobodno se obratite našem korisničkom servisu, rado ćemo pomoći.

Vršite li povrat ili zamjenu?

Da, mi vršimo povrat i zamjenu neodgovarajućeg artikla. Ukoliko niste zadovoljni proizvodom koji ste kupili ili ako artikl nije u skladu sa onim što ste očekivali, možete ga vratiti ili zamijeniti u roku od 14 dana od datuma isporuke. Prije nego što vratite ili zamijenite proizvod, molimo Vas da se obratite našem korisničkom servisu kako biste dobili upute o tome kako postupiti.

Obično, proizvod mora biti vraćen u ispravnom stanju, s originalnom ambalažom i etiketama, bez tragova korištenja i s potvrdom o kupnji. Ukoliko proizvod nije u ispravnom stanju ili ako se ne vraća u roku od 14 dana, mi nećemo prihvatiti povrat ili zamjenu.

Nudite li besplatno pakiranje?

Naravno! Radujemo se vašoj narudžbi i želimo da vaša iskustva sa našim web shopom budu što ugodnija.

Stoga vam rado pružamo besplatno pakiranje uz narudžbu kada to naglasite prilikom izvršenja narudžbe.

Otvorite razgovor :)
1
Trebate li pomoć?
Scan the code
Ovaj DRVENA IGRA BALANSIRANJE SLONA može biti vaš za samo 33.30KM!
Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno nam se obratite!