SET ZA ŠMINKANJE I MANIKURU

SET ZA ŠMINKANJE I MANIKURU

34.90KM

Set za šminkanje i manikuru za djevojčice je savršen set za stilizaciju, šminkanje i njegu noktiju za malene obožavateljice šminke i uljepšavanja. Ovaj bogato opremljen set omogućuje djeci da se kreativno izraze i stvaraju različite stilizacije. Sjenila u brokatnom izdanju omogućuju im da stvore zabavan i upečatljiv make-up za svaku igru pretvaranja!

Set sadrži široku paletu od 28 različitih boja sjenila, što omogućuje djeci da stvaraju raznovrsne stilizacije. Osim sjenila za oči, set također uključuje rumenila i sjajila za usne u obliku srca. Dodatno, set sadrži i šest različitih boja šljokica koje mogu upotpuniti make-up.

Nakon šminkanja, set uključuje i pribor za manikir, uključujući vodootporne lakove za nokte, separator i rašpice za nokte. Djeca mogu pozvati mamu, prijateljicu ili same sebi obojiti nokte te stvarati razne uzorke i motive, potičući tako svoju kreativnost i maštovitost.

Svi kozmetički proizvodi u setu su sigurni za kožu i ne izazivaju alergije. Osim toga, lako se peru vodom, što olakšava čišćenje nakon igre.

Set za šminkanje i manikuru je idealna igračka koja omogućuje djeci da razviju svoju kreativnost, poboljšaju motoričke sposobnosti i upuste se u svijet šminkanja i stilizacije.

Besplatna dostava na nesnižene artikle u iznosu od 100km
100% sigurna kupovina
Dostava u roku od 1 do 2 radna dana
Plaćanje prilikom preuzimanja
BESPLATNA DOSTAVA na nesnižene artikle U IZNOSU OD 100 KM
100% sigurna kupovina
Dostava u roku od 1 do dva radna dana
Plaćanje prilikom preuzimanja

Najčešće postavljana pitanja

Imate li u ponudi poklon kartice?

Da, mi imamo u ponudi poklon kartice. Poklon kartice su savršena opcija za one koji žele pokloniti nešto posebno nekome, bez obzira na to jesu li sigurni što točno ta osoba želi.

Mogu li narudžbu poslati kao dar?

Da, moguće je poslati kupljene artikle kao dar na željenu adresu.

Ukoliko želite poslati kupljeni proizvod kao dar, prilikom narudžbe možete odabrati opciju dostave na drugu adresu.

To znači da će se proizvod dostaviti na adresu koju unesete kao adresu primatelja, umjesto na vašu adresu.

Osim toga, također možete dodati i poruku za primatelja kako bi proizvod došao s osobnim notom. Ukoliko imate bilo kakva pitanja o ovom procesu, slobodno se obratite našem korisničkom servisu, rado ćemo pomoći.

Vršite li povrat ili zamjenu?

Da, mi vršimo povrat i zamjenu neodgovarajućeg artikla. Ukoliko niste zadovoljni proizvodom koji ste kupili ili ako artikl nije u skladu sa onim što ste očekivali, možete ga vratiti ili zamijeniti u roku od 14 dana od datuma isporuke. Prije nego što vratite ili zamijenite proizvod, molimo Vas da se obratite našem korisničkom servisu kako biste dobili upute o tome kako postupiti.

Obično, proizvod mora biti vraćen u ispravnom stanju, s originalnom ambalažom i etiketama, bez tragova korištenja i s potvrdom o kupnji. Ukoliko proizvod nije u ispravnom stanju ili ako se ne vraća u roku od 14 dana, mi nećemo prihvatiti povrat ili zamjenu.

Nudite li besplatno pakiranje?

Naravno! Radujemo se vašoj narudžbi i želimo da vaša iskustva sa našim web shopom budu što ugodnija.

Stoga vam rado pružamo besplatno pakiranje uz narudžbu kada to naglasite prilikom izvršenja narudžbe.

Otvorite razgovor :)
1
Trebate li pomoć?
Scan the code
Ovaj SET ZA ŠMINKANJE I MANIKURU može biti vaš za samo 34.90KM!
Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno nam se obratite!