BAM BAM GUMENE KOCKE

BAM BAM GUMENE KOCKE

37.60KM

MEKANE EDUKATIVNE GUMENE KOCKE 10 kom izvrsna su igračka koja uvodi djecu u svijet brojeva i obrazovanja od 18 mjeseci. Potičući malo dijete na kreativnu igru, razvija i sposobnost brojanja, učenja brojeva, zbrajanja/oduzimanja i čitanja. Intenzivne boje kockica potiču dijete da ih grabi i slaže, pružajući pritom veliku zabavu. Pomoću sposobnosti hvatanja dijete vježba manuelne i motoričke vještine te ravnotežu i oprez u slaganju kockica.Igračka savršeno uči kreativnosti i rješavanju problema. Dimenzije/težina/baterije: dimenzije proizvoda dužina x širina cm: 5×5, dimenzije pakiranja dužina x visina x dubina. cm: 27x26x6, težina proizvoda bez pakiranja kg: 0,47 kg, težina proizvoda u pakiranju kg: 0,61 kg, ne zahtijeva baterije. Set je namijenjen djeci od: 18 mjeseci. Pakirano u kutiji s prozorom.

Besplatna dostava na nesnižene artikle u iznosu od 100km
100% sigurna kupovina
Dostava u roku od 1 do 2 radna dana
Plaćanje prilikom preuzimanja
BESPLATNA DOSTAVA na nesnižene artikle U IZNOSU OD 100 KM
100% sigurna kupovina
Dostava u roku od 1 do dva radna dana
Plaćanje prilikom preuzimanja

Najčešće postavljana pitanja

Imate li u ponudi poklon kartice?

Da, mi imamo u ponudi poklon kartice. Poklon kartice su savršena opcija za one koji žele pokloniti nešto posebno nekome, bez obzira na to jesu li sigurni što točno ta osoba želi.

Mogu li narudžbu poslati kao dar?

Da, moguće je poslati kupljene artikle kao dar na željenu adresu.

Ukoliko želite poslati kupljeni proizvod kao dar, prilikom narudžbe možete odabrati opciju dostave na drugu adresu.

To znači da će se proizvod dostaviti na adresu koju unesete kao adresu primatelja, umjesto na vašu adresu.

Osim toga, također možete dodati i poruku za primatelja kako bi proizvod došao s osobnim notom. Ukoliko imate bilo kakva pitanja o ovom procesu, slobodno se obratite našem korisničkom servisu, rado ćemo pomoći.

Vršite li povrat ili zamjenu?

Da, mi vršimo povrat i zamjenu neodgovarajućeg artikla. Ukoliko niste zadovoljni proizvodom koji ste kupili ili ako artikl nije u skladu sa onim što ste očekivali, možete ga vratiti ili zamijeniti u roku od 14 dana od datuma isporuke. Prije nego što vratite ili zamijenite proizvod, molimo Vas da se obratite našem korisničkom servisu kako biste dobili upute o tome kako postupiti.

Obično, proizvod mora biti vraćen u ispravnom stanju, s originalnom ambalažom i etiketama, bez tragova korištenja i s potvrdom o kupnji. Ukoliko proizvod nije u ispravnom stanju ili ako se ne vraća u roku od 14 dana, mi nećemo prihvatiti povrat ili zamjenu.

Nudite li besplatno pakiranje?

Naravno! Radujemo se vašoj narudžbi i želimo da vaša iskustva sa našim web shopom budu što ugodnija.

Stoga vam rado pružamo besplatno pakiranje uz narudžbu kada to naglasite prilikom izvršenja narudžbe.

Otvorite razgovor :)
1
Trebate li pomoć?
Scan the code
Ovaj BAM BAM GUMENE KOCKE može biti vaš za samo 37.60KM!
Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno nam se obratite!