MAGNETNE PLOČICE 103 KOM

MAGNETNE PLOČICE 103 KOM

89.90KM
Edukativne magnetne pločice po jedinstvenoj cijeni.
  • Magnetne kocke su inovativna STEM igračka koja razvija kognitivne vještine, prostornu viziju, pomaže djetetu u učenju geometrijskih oblika.Djeca će provoditi sate igrajući se s ovim magnetskim kockama. Izvrstan alat za razvoj dječjeg prepoznavanja boja i oblika, kreativnosti i mašte, praktičnih i dizajnerskih vještina. Savršena igračka za svu djecu od 3 godine i više.Izrađeno od kvalitetne ABS plastike i sigurnog magnetskog materijala. Glatka površina i zaobljeni dizajn neće ogrebati niti oštetiti dječje ruke.Korištenjem postupka ultrazvučnog zavarivanja za bolju vodonepropusnost, zakovice na rubovima za dvostruku zaštitu.Namijenjeno je svakom djetetu od 3 godine starosti, jer ovaj magnetski set igračaka zabavljat će djecu satima!Igračka ima dijelove koji se spajaju magnetizmom, pločice su veselih boja, različitih geometrijskih oblika i mogu se graditi u 2D ili 3D formi.

    Potiče logično razmišljanje, učenje oblika postaje lako, kombiniranjem i slaganjem, na zabavan i vizualan način, dijete će puno lakše zapamtiti i zabaviti se.

    Uz pomoć prozirnih pločica jarkih boja djeca mogu stvarati strukture koje izvrsno odbijaju sunčevu svjetlost što igru čini još zabavnijom.
    Svi Magplayer setovi su međusobno kompatibilni; djeca mogu miješati i spajati svoje omiljene oblike i pribor za stvaranje novih konstrukcija.

    Sadrži različite oblike, koji su spojeni principom magnetizma, dijete može stvarati različite oblike i kombinacije prema vlastitoj mašti.

Set sadrži 103 komada:

12 x trokuta
10 x kvadrata
24 x okvira
24 x prozora
4 x građevinska elementa
15 komada sa slikama (nisu magnetne)
4 x jednakokračni trokut
4 x polukruga
6 x komada za izradu platforme s kotačima (nije magnetska)

Besplatna dostava na nesnižene artikle u iznosu od 100km
100% sigurna kupovina
Dostava u roku od 1 do 2 radna dana
Plaćanje prilikom preuzimanja
BESPLATNA DOSTAVA na nesnižene artikle U IZNOSU OD 100 KM
100% sigurna kupovina
Dostava u roku od 1 do dva radna dana
Plaćanje prilikom preuzimanja

Najčešće postavljana pitanja

Imate li u ponudi poklon kartice?

Da, mi imamo u ponudi poklon kartice. Poklon kartice su savršena opcija za one koji žele pokloniti nešto posebno nekome, bez obzira na to jesu li sigurni što točno ta osoba želi.

Mogu li narudžbu poslati kao dar?

Da, moguće je poslati kupljene artikle kao dar na željenu adresu.

Ukoliko želite poslati kupljeni proizvod kao dar, prilikom narudžbe možete odabrati opciju dostave na drugu adresu.

To znači da će se proizvod dostaviti na adresu koju unesete kao adresu primatelja, umjesto na vašu adresu.

Osim toga, također možete dodati i poruku za primatelja kako bi proizvod došao s osobnim notom. Ukoliko imate bilo kakva pitanja o ovom procesu, slobodno se obratite našem korisničkom servisu, rado ćemo pomoći.

Vršite li povrat ili zamjenu?

Da, mi vršimo povrat i zamjenu neodgovarajućeg artikla. Ukoliko niste zadovoljni proizvodom koji ste kupili ili ako artikl nije u skladu sa onim što ste očekivali, možete ga vratiti ili zamijeniti u roku od 14 dana od datuma isporuke. Prije nego što vratite ili zamijenite proizvod, molimo Vas da se obratite našem korisničkom servisu kako biste dobili upute o tome kako postupiti.

Obično, proizvod mora biti vraćen u ispravnom stanju, s originalnom ambalažom i etiketama, bez tragova korištenja i s potvrdom o kupnji. Ukoliko proizvod nije u ispravnom stanju ili ako se ne vraća u roku od 14 dana, mi nećemo prihvatiti povrat ili zamjenu.

Nudite li besplatno pakiranje?

Naravno! Radujemo se vašoj narudžbi i želimo da vaša iskustva sa našim web shopom budu što ugodnija.

Stoga vam rado pružamo besplatno pakiranje uz narudžbu kada to naglasite prilikom izvršenja narudžbe.

Otvorite razgovor :)
1
Trebate li pomoć?
Scan the code
Ovaj MAGNETNE PLOČICE 103 KOM može biti vaš za samo 89.90KM!
Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno nam se obratite!